Плохой характер? Просто он у меня есть!
висновки
сирна паска смакота!!!!
робила в мультивврці вийшла!!!!
звичайна за смаком викапаний stollen
буженіна теж вийшла....
карантин пагано на мене впливає... мені почало подобатися готувати...
сирна паска смакота!!!!
робила в мультивврці вийшла!!!!
звичайна за смаком викапаний stollen
буженіна теж вийшла....
карантин пагано на мене впливає... мені почало подобатися готувати...
2 стакана манки
1 стакан молока
1 стакан йогурту чи кефіру
3/4 стакану цукру (в оригіналі півтора стакана)
1 пакетив ванільного цукру
2 столові ложки масла
1 чайна ложка соди
Випікати десь годину в нагрітій духовці (у мене при температурі 140С було трохи менше ніж півтори години в мультиварці, ще й цукор на дні кристалізувався і мультиварка шось там пищала)
щоб все добре розчинилося йому необхідо постояти до випічки годинку -три
рецепт № 1 апельсиновий
кефір, масло,0, 5 пачки грам 50 або маргарину, манка, мука 2 апельсини, цукор.
сік вичавити, цедру натерти
змішати з манкою, кефіром та розтопленим маслом та цукром
повинно бути як рідка сметана, залишити на дві години
потім розмішати, додати невелику кількість муки (2-3 ст. ложки) і в мульварку на 1 годину
рецепт 2 шоколадний
все як у рецепті № 1 тільки замість апельсина какао. після готовності даємо вистигнути і прикрашаємо шоколадною помадкою, або не прикрашаємо)))
колись я десь бачила рецепт апельсинового манніка мо його можна знайти , але давно-давно роблю на око
Звісно в рецепті №1 кефіру менше ніж в рецепті № 2 бо в першому є апельсиновий сік
А розпушувач чи соду кладеш?
ну я купляю манку в пакетах по 900 гр. мені на два рази пачки вистачає